Europa Conference League

Γιγαντοοθόνες στο «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό του Conference μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα

Γιγαντοοθόνες θα στηθούν στο «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό του Conference στις 29 Μαΐου, με τους φίλους της Φιορεντίνα να μπορούν να παρακολουθήσουν εκεί το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με ανακοίνωσή της η Φιορεντίνα ενημέρωσε τους οπαδούς της πως το «Αρτέμιο Φράνκι» θα ανοίξει τις πόρτες του και μέσω γιγαντοοθόνης οι φίλοι των «βιόλα» θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο γήπεδο τους, τον τελικό του Europa Conference League στις 29 Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό, με γενική είσοδος τα 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αντιπάλου των «ερυθρολεύκων»:

«Η Φιορεντίνα θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα UECL στις 29 Μαΐου στις 21:00(22:00 ώρα Ελλάδας) στο Στάδιο Artemio Franchi. Ο αγώνας θα προβληθεί σε μεγάλες οθόνες γύρω από το γήπεδο.
Οι θαυμαστές θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τα Curva Fiesole, Maratona και Tribuna με μόλις 5 € ανά άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα χρειαστούν εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών όλων των ηλικιών.

Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν από τις 19:00(20:00) και τα εισιτήρια μπορούν να κλείσουν από τις 15:00 τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στην επίσημη σελίδα έκδοσης εισιτηρίων της ACF Fiorentina ( ACF Fiorentina Biglietti ), στο FiorentinaPoint στη Via dei Sette Santi 28r και στο Vivaticket».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x